Automaták üzemeltetése

Minden környezetbe beleillő, esztétikus megjelenésű gépekkel, minőségi alapanyagokkal, rugalmas választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Ön és ügyfelei, munkatársai kultúráltan, gyorsan és korrekt áron juthatnak finom kávéféleségekhez, egyéb melegitalokhoz és szendvicsekhez akár éjjel-nappal.

Kávéautomata kínálatunkban minden kedves ügyfelünk megtalálja a számára leginkább tetsző gépet legyen az egy kisebb asztali automata vagy egy közepes kapacitású gép, az akár a napi több 100 ital elkészítésére is képes kávéautomatákig.

Az üzemeltetés során térítésmentesen kihelyezzük az Ön által kiválasztott automatát, amelyet rendszeresen ellenőrzünk, így biztosítjuk a folyamatos feltöltöttséget és a gépek tisztaságát.
italautomaták

 

Rugalmas fizetési rendszerek

Legyen szó akár készpénzes, akár pénzkímélő fizetési módról, cégünk a legkedveltebb és legmodernebb fizetési rendszereket alkalmazza kezdve a multifunkcionális és kontaktus nélküli chipkártyarendszertől a kulcsos rendszeren keresztül egészen a hagyományos készpénzfizetési módig.

A ZIP egy új generációs készpénznélküli fizetőrendszer, amely érintésmentes technológián alapszik és lehetővé teszi, hogy a termékeket kulcs vagy kártya használatával vásárolhassuk meg. A tranzakciók a kártya vagy kulcs által tárolt hitelből kerülnek levonásra, amelyek használat közben nem érintkeznek fizikailag a leolvasó berendezéssel, így garantált a hosszú távú megbízható üzemelés.

A rendszer lehetővé teszi, hogy a kártya vagy kulcs különböző ár- és kedvezmény kategóriákhoz legyen beállítva, így biztonságos és helyes felhasználhatóságot biztosít.
A több elemből felépült ZIP moduláris koncepciója révén könnyen módosítható, minden igénynek megfelelően variálható, csupán a leolvasót kell az újabb felhasználói területhez csatlakoztatni.

A ZIP egy teljesen rugalmas rendszer, a felhasználó igényeinek megfelelően programozhatóak a különböző kedvezmények, ingyenes fogyasztás, bónuszok stb.

 

Időzített működés

Az italautomatákat jellemzően olyan helyen állítják a nagyközönség szolgálatába, ahol élő erővel nehezen lenne kivitelezhető az italok elkészítése és kiszolgálása. Így az automaták képesek arra, hogy akár 0-24 nonstop működéssel rendelkezésre álljanak.italautomaták üzemeltetése

Számos esetben azonban az automatákat csak kiegészítő lehetőségként használják olyan helyeken, ahol éttermi részleg vagy bár vagy büfé is rendelkezésre áll. Ilyenkor az automaták üzemidejét az étterem, bár vagy büfé nyitvatartási idején kívülre kérik gyakran korlátozni. Miután ilyen igény sok ügyfélnél időről-időre felmerül, az ilyen beállítások elvégzésére jól skálázható és az igényekhez mindenben alkalmazkodni képes időzítő rendszerek beépíthetők az italautomatákba, amelyek képesek munkaidőt és munkaidőn kívüli órákat megkülönböztetni, illetve külön tudják választani a munkanapokat a munkaszüneti napoktól.

Ha ilyen időzítésre szükség van a telepített automata kapcsán, akkor a munkatársaink a megrendelőnkkel egyeztetve minden szükséges beállítást elvégeznek.