Gyakori kérdések

Milyen előnyökkel jár a cégem számára egy automata működtetése?
Az automata nem csak pénzt takarít meg, de sokfajta termékkel látja el a vásárlót alkalmazott nélkül, a nap 24 órájában, a hét 7 napján a lehető legjobb minőségben.

Van lehetőségem többfajta ital kiválasztására?
Széleskörű italválaszték kialakítására van lehetőség az automata típusától függően, de ezen felül dobozos ital, snack és és szendvics automatákkal is rendelkezünk.

Mennyi helyre van szükség egy automatához?
Minden automata képe mellett megtalálja a pontos méreteket. Abban az esetben, ha bármi kérdés felmerül, hívja bizalommal értékesítő kollégánkat, aki szívesen áll a rendelkezésére.

Kit kell felkeresnem, ha automatát szeretnék?
Kérjük lépjen a kapcsolatfelvétel oldalra és töltse ki az űrlapot. Értékesítő kollégánk hamarosan felkeresi Önt, vagy hívja Pintér Csaba kereskedelmi igazgatót a 278-2016-os telefonszámon.

Milyen minőségűek az automata töltőanyagok?
A Coffee & Drink Systems Kft. a Grubon német, minőségi töltőanyagok kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Ezen kívül az itthon is jól ismert Nestlé és Douwe Egberts cég termékeit értékesíti, mindhárom kíváló minőségű.

Miért a Coffee & Drink Systems Kft. által árult automatát válasszam?
A cég által képviselt N&W Global Vending Group gépei nemcsak Európában, hanem a tengeren túlon is elismert minőséget jelentenek. Az általuk gyártott berendezések elsősorban megbízhatóságuk és az alacsony szervízköltség mellett is hosszú élettartamuk miatt váltak kedveltté.