Italadagoló rendszerek és szódagépek » Vízadagolók, szódagépek

Vízadagolók, szódagépek

Az általunk forgalmazott berendezések nagy mennyiségű sima hidegvíz és szóda kiszolgálására is képesek A berendezések rozsdamentes anyagból készülnek, kezelésük egyszerű. A berendezések kizárólag ivóvíz hálózathoz csatlakoztathatóak és elláthatóak speciális klór, stb. szűrőkkel.

A készülékek felállíthatóak vendéglátó-ipari egységekben, kórházakban, üzemekben, oktatási intézményekben vagy akár háztartásokban is. A berendezések 8-10 C hőmérsékletű vizet/szódavizet szállítanak.

Opció: A szilárd szennyeződések, valamint a klór és egyéb ízt befolyásoló anyagok eltávolítása érdekében javasolt vízszűrő beépítése. 

Amennyiben Önnek is gondoskodnia kell munkatársai számára védőitalról, szeretnénk figyelmébe ajánlani vízadagolóinkat és szódagépeinket. Széles kínálatunkból biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetsző berendezést. 

 „Ha a munkahelyi klíma zárttéri és szabadtéri munkahelyen a 24 °C-ot meghaladja, a munkavállalók részére igény szerint, de legalább félóránként védőitalt kell biztosítani. A folyadékveszteséget általában 14-16 °C hőmérsékletű ivóvízzel kell pótolni.” (3/2002. (II.8.) SZCSM-EÜM rendelet).”

 

vízadagoló