Kávéfőzők és automaták

Schaerer professzionális automata kávéfőző berendezések

Cégünk 1998-ban kezdte el a svájci Schaerer automata kávéfőzők forgalmazását, mely gépek kiválóan egyesítik a több évtizedes gyártási tapasztalatot és a modern technikát, a magas minőségi színvonallal pedig egyben igényes kivitel is párosul. A Schaerer gépek a megbízhatóság és hosszú élettartam mellett, az általuk főzőtt finom, krémes kávéről is ismertek.


Lehetővé teszik a különféle forgalmú helyek megfelelő kapacítású berendezéssel való ellátását, így a felhasználási területük a kis cukrászdáktól kezdve a kávézókon, hoteleken keresztül az üzemi konyhákig, nagykonyhákig terjed. A Schaerer gépek üzemeltethetőek önkiszolgáló üzemmódban is, pénzvizsgálóval vagy kártyarendszerrel felszerelve.
A gépek rendkívül széles italválasztékot kínálnak: pl. két darálóval és tejrendszerrel rendelt Ambiente-2 típusú készülék memóriájában összesen 32 különféle kávéspecialitás tárolható, melyek gombnyomásra lehívhatóak, így a Vendégek kedvükre válogathatnak a kávékülönlegességek között.

Külön említést érdemel a gépek egyszerű kezelhetősége és programozása. A gépek programja nemcsak a leadott kávék számát tartja nyilván, hanem rögtön pénzben is elszámol, sőt felszolgálóként vezeti is az eladott italokat. Külön éjszkai vagy akár zenefelár is beállítható a szoftver segítségével. A gépek programozását rendkívül leegyszerüsítik a különböző programkártyák, melyek a gép szoftverét is védik a hibás beavatkozásoktól.

Általános információkkávéfőző

  • Külső megjelenésük, formájuk lehetővé teszi, hogy minden környezetbe beilleszthetőek legyenek
  • A nap 24 órájában használhatóak, munkaidőt takarítanak meg
  • Szükséges csatlakozások: 220V, 3/8' belső menetes vízcsatlakozás, amennyiben szükséges
  • Könnyen kezelhetők
  • Higiénikusan, könnyen tisztithatóak a beépített tisztító- és vízkőtelenítő programnak köszönhetően

 

Fizetési konstrukciók

Többféle fizetési lehetőség áll renelkezésre az italfogyasztók fogyasztásának kiegyenlítésére.

Az egyik lehetséges verzió, hogy az italfogyasztó nem fizet, hanem az üzembentartó vállalja a költségeket. Ennek egy szolgáltatásnövelő prémium hatása van. Pl. magánorvosi rendelő, ügyvédi iroda, szépségszalon, stb.

A másik variáció, amikor a fogyasztó különféle konstrukciókban kifizeti a fogyasztását. Ez történhet akár a cafetéria terhére, vagy feltöltő kártya segítségével egyenlíti ki a szóban forgó személy a fogyasztását. 

A rendszerek fejlődése folyamatos. Mindig újabb fejlesztéssel állnak elő a gyártók. Cégünk ezeket a fejlesztéseket folyamatosan nyomonköveti és adaptálja a rendszereinkhez, ezáltal növelve a rugalmas fizetési lehetőségek tárházát. Az aktuális fizetési rendszerkről kollégáink naprkész információkkal tudnak szolgálni. Amennyiben szeretne tájékoztatást kapni a lehetőségekről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hogy az üzembentartó milyen konstrukcióban fizeti meg az üzembentartási költségeket, a szervíztevékenységet, illetve a feltöltéseket, ez mindig egyéni megállapodás tárgyát képezi.