Kávéfőzők és automaták » Készpénzmentes fizetésFizetés PayPass bankártyákkal

A kézpénzmentes fizetés bevezetése az automata árusításban megkülönböztetett előnyöket kínál a vásárlók számára. Hiszen pénz nélkül, bármelyik országban kiadott, nemzetközi logóval ellátott PayPass bankkártyával megvalósulhat a vásárlás.

 

 

 Mit ajánlunk az automataberendezés üzemeltetőinek?

Egy NFC alapú, integrált fizetési alkalmazást, amely teljes körű szolgáltatást biztosít az automata iparág számára. Ez a megoldás MASTERCARD vagy VISA logóval ellátott PayPass kártyákkal történő fizetést tesz lehetővé a vásárlók számára 5000 Ft értékhatárig. A szükséges eszközt és szoftvert az INGENICO Group szállítja, míg a pénzügyi szolgáltatást az OTP végzi. Ily módon a vevő készpénz nélkül gyorsan és kényelmesen vásárol, míg az eladó már másnap hozzájut az eladott áru ellenértékéhez.

 

 

Előnyök a PayPass fizetésnél:

  • Növekvő bevétel

  • Mivel pénzváltás nem szükséges, a külföldi és a helyi vásárlók sokkal könnyebben, akár csak egy sima késztetés alapján is vásárolnak.

  • Nő az egy főre eső vásárlás értéke ( könnyebb nagyobb értékű árucikkeket kínálni ).

  • Javítja az árazási rugalmasságot ( bármilyen ár megadható, nemcsak kerekített ár )

 

 


Optimalizálja a pénzkezelés költségeit!

Csökkennek a közvetlen pénzfeldolgozás költségei és a közvetett költségek is (begyűjtési veszteség és vandalizmus).


Könnyű telepítés

Az INGENICO PayPass fizetési alkalmazás telepítése gyakorlott étel- és italautomaták üzemeltetők számára nem jelent problémát. A telepítési útmutató innen tölthető le.

 

 

Szállítási feltételek

A megrendelőkkel szerződést kötünk, amely tartalmazza a hardver árát és az INGENICO fizetési szolgáltatás havi díját. A banki szolgáltatóval a megrendelő köt szerződést, ehhez minden iratot rendelkezésre bocsátunk. A banki szolgáltatásnak nincs havi díja, csak bankkártya elfogadási jutalék kerül felszámításra tranzakcióként. A részletes feltételekről érdeklődjön munkatárainknál.