Brita professzionális vízkezelők » Brita vízkezelő berendezés típusok

Brita vízkezelő berendezés típusok

Brita ST

Alkalmazási terület: kávéfőző berendezések, sütők - kemencék

Négy fokozatban történő szűréssel a Purity Quell ST célzottan akadályozza meg a vízkőlerakódásokat és biztosít egyenletesen magas vízminőséget. Így Ön biztos lehet, hogy készüléke mindig maximális teljesítménnyel üzemelhet – a nap minden órájában. A teljes üzemidő alatt egyenletes vízminőséggel, valamint a nem kívánatos illat és ízanyagok megbízható eltávolításával gondoskodik a legjobb minőségről és ételei, italai egyedülálló ízéről.

brita vízkezelő berendezés

Brita C

Alkalmazási terület: italautomaták, kávéfőző berendezések, sütők - kemencék

A nyersvíz magas keménységi értékei magasabb hőmérsékleten a fontos gépalkatrészek gyors vízkövesedéséhez vezetnek. Ásványi anyagok nélkül viszont a kávé és más forróitalok is élvezhetetlenné válnak. A Brita Purity C berendezés képes az optimális egyensúly fenntartására: megvédi a rákapcsolt berendezést a vízkövesedéstől, mégis teljes értékű, zamatos ital készíthető, növelve Ügyfelei elégedettségét.

Könnyű kezelés, egyszerű patroncsere

Praktikus elemek, pl. öblítő és légtelenítő szelep

Vízszintes és függőleges üzemelés, a szilárdan beágyazott szűrőanyagnak köszönhetően

 

brita vízkezelő berendezés

Brita Clean:

Alkalmazási terület: jégkészítő berendezések, mosogatógépek

 

 

Brita Extra Clean

Alkalmazási terület: mosogatógépek, egyéb ipari technológiák

 

Brita Steam

Alkalmazási terület: sütők - kemencék

A Purity Steam patron az összetételének köszönhetően célzottan vonja ki a vízből a vízkövesedést okozó karbonát ionokat. Az eredmény: nagyon jó minőségű részlegesen sótlanított víz. Így Ön biztos lehet abban, hogy nagyértékű készüléke a maximális teljesítményt nyújtja, minden időben.
A szűrő élettartama alatt a mindig egyenletesen magas vízminőség garantálja a legjobb eredményt. Így egyszerre profitálhat a lényegesen alacsonyabb szervizköltségekből és az elkészített jó minőségű termékekből.

brita vízkezelő berendezés